Multi Factoreverything

MFA met één app op al je toestellen en verbindingen: Computer, RDP of Parallels, VPN, Office365, Cloud-software (denk aan: CRM, Boekhoudpakket, ..) 

In een tijd waarin digitale veiligheid cruciaal is, hebben we bij Serso de noodzaak van sterke beveiliging omarmd. Multifactor Authenticatie (MFA) is niet langer een optionele toevoeging, maar eerder een essentieel element geworden om gevoelige gegevens te beschermen en ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Met trots introduceren wij onze oplossing - DUO Multifactor Authenticatie. Waarom is dit meer dan slechts een beveiligingsmaatregel? Omdat DUO MFA een allesomvattende aanpak biedt, die verder gaat dan de gebruikelijke punten van authenticatie.

SerSo biedt als eerste IT partner in België de secure service desk aan

Wanneer u als klant belt voor een wachtwoordwijziging, maken we gebruik van de geavanceerde DUO Push-technologie om uw identiteit te verifiëren. Met een eenvoudig en snel push-bericht op uw apparaat kunnen we verifiëren dat u bent wie u zegt dat u bent.

Veiligheid op Meerdere Fronten

Wat biedt DUO MFA

DUO MFA voorziet in beveiliging op diverse toegangspunten. Of je nu werkt vanaf je client, een RDP- of Parallels-verbinding gebruikt, inlogt op je VPN, toegang zoekt tot Office 365 of je cloudapplicaties gebruikt, DUO staat garant voor bescherming op elk niveau.

Passwordless Authenticatie: Zeg vaarwel tegen de kwetsbaarheden van wachtwoorden. DUO ondersteunt passwordless authenticatie, waardoor je op een veilige en toch moeiteloze manier kunt inloggen zonder je zorgen te maken over complexe wachtwoorden.

Gebruiksvriendelijkheid: We begrijpen dat beveiliging niet ten koste mag gaan van gebruiksvriendelijkheid. DUO is ontworpen met het oog op de eindgebruiker, en het maakt het aanmeldingsproces eenvoudig en intuïtief.

Beveiliging is een voortdurende reis, en met MFA zetten we een belangrijke stap in de richting van een veiligere digitale toekomst. Wij verzorgen de implementatie en ontdek de gemoedsrust die komt met krachtige, multifactor authenticatie.

 

Eenvoudige gebruikerservaring, laat ons de opzet verzorgen!